Kiehl’s Avocado Eye Krema | Recenzija

by

Avokado definitivno spada u moje najdraže voće. Da, avokado je zaista voće. Obožavam ga na apsolutno sve načine. Avokado tost, kolači, puding, pa i u kremi oko očiju. Sigurna sam da ste čuli za Kiehl’s kremu oko očiju od Avokada. Ova hvaljena krema niti mene nije razočarala. Čak štoviše mislim da sam pronašla moju novu omiljenu kremu oko očiju.


Sigurna sam da apsolutno svi znate za brend Kiehl’s. No jeste li znali da ove godine Kiehl’s slavi 170 ti rođendan. Ovaj kultni brend započeo je sa svojom uslugom u New Yorku. Postaje prvo poduzeće koje ponosno navodi sve svoje sastojke na ambalažama. Kiehl’s i danas koristiti prirodne sastojke, te odgovorna pakiranja. U 2020 godini su smanjili na globalnoj razini uporabu plastike za 19% A danas je preko 80% pakiranja izrađeno od recikliranog materijala. Odlično zar ne?


No, nastavimo pričati o onome zbog čega ste zapravo tu. Krema oko očiju ima prekrasne sastojke, i to je zapravo prvo što me je privuklo. Oni koji me poznaju, reći će da je to zbog avokada, i da nisu daleko od toga. Zbilja, ključni sastojak je ulje avokada. Ovo ulje ima bogatu teksturu, koja čini kožu izrazito mekanom, te esencijalne omega masne kiseline. Sljedeći sastojak je beta karoten, koji je prirodni antioksidant. Shea maslac vraća gipkost i poboljšava suhi izgled kože.


Sama krema je izrazito guste teksture, vrlo je bogata i hranjiva. Hidratizira osjetljivo područje oko očiju, a dodatni plus je što krema uopće ne iritira oči. Ako imate problematično, suho područje oko očiju, koje je vrlo nadraženo, pogotovo u sezoni alergija, morate isprobati ovu kremu. Definitivno je s razlogom Kiehl’s-ov best selling proizvod!


Kako je krema guste teksture trebat će vam vrlo malo, a moja preporuka je prije mazanja oko očiju da je lagano zagrijete među prstima. Tada se vrlo gusta struktura, pretvara u kremastu, vodenastu koju je puno lakše nanijeti oko očiju. Nikako ju nemojte povlačiti po koži, nanesite je laganim tapkajući dodirima. Ja ju nanosim ujutro i navečer, i moram priznati da su se rezultati odmah vidjeli.

Ako želite napraviti mali tretman područja oko očiju, možete nanijeti deblji sloj kreme, i ostaviti da djeluje 15 min, zatim visak lagano pobrisati. Vjerujte, koža nakon ovog tretmana blista. Krema dolazi u 14g i 28g, a možete ju naručiti putem Kiehl’s-ovog novog web shopa.