Odlična HBO Serija “Euphoria” i Još Bolji Make-up

by
serija euforija
photo: Hbo

Ako obožavate gledati serije, jesen je savršeno godišnje doba za to. Mi obožavamo ljeto ali uvijek se iznova veselimo jeseni! Ima nešto u tom osjećaju topline, ispijanju čaja, pa čak i gledanju serija dok vani pada kiša. Još ako uz taj čaj se pronađe komad pite od jabuka ili pečeni kesteni, srce nam je onda zbilja na mjestu.


U zadnje vrijeme osim Netflixa, često gledamo HBO-GO. Na nagovor sestrične, koja inače ima odličan ukus što se tiče filmova i serija, počele smo gledati Euforiju. I da, Iva bila si upravu! Serija nas je oduševila.
Naime, ova dramska serija pratiti skupinu srednjoškolaca, koji proživljavaju normalne stvari kao svi ostali sednjoškolici, poput ljubavi i prijateljstva ali uz te normalne stvari u ovoj seriji su i mračnije stvari, poput droge, trauma raznih itd. U seriji glumi pjevačica i glumica Zendaya koja je po nama savršeno odglumila glavnu ulogu, tinejdžerice Rue. No osim odlične serije te odlične glazbe, make up je taj koji je nas osvojio u potpunosti.

t
Makeup Artist Doniella Davy je čak i nas koje se zapravo šminkamo vrlo minimalno, a boje gotovo nikad ne koristimo (osim kad je riječ o rumenilima) natjerala, da se počnemo igrati s make up kao nekada na početku srednje škole. Jarke boje, suze od šljokica, biseri i gliter! Savršeno! Ako niste gledali seriju i ovo zvuči zastrašujuće, uvjeravamo vas izgleda prekrasno. Vjerujete nam, poslije gledanja ove serije, poželit će te boje i šljokice na očima. Ukoliko niste ludi za serijama ali volite make up možete pogledati Instagram profil od vizažistice Donielle Davy i pronaći ćete večininu make up koje je radila za seriju. Inspiraciju možete pronaći i u ostalim djevojkama na Instagramu koje su se okušale u rekreiranju make-up stilova iz serije , ili pak na Pinterestu.

serija euforija
photo: Instagram @shapranova_
serija euforija
photo: Instagram @mianjelica
serija euforija
photo: Instagram @cel.pea

…………………………………

Pratite nas: