The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution Review

by

glikolna kiselina recenzija

 

Mislimo da ne postoji brand koji je toliko zaludio beauty svijet kao The Ordinary. Kozmetika čija se linija proizvoda sastoji od pudera, seruma, emulzija, suspenzija i primera…. proizvoda za koje postoji čak i lista čekanja. Ne iznenađuje nas ni zašto, nas je ova kozmetika potpuno oduševila. Ne samo svojom kvalitetom, nego i cijenom. Koje su vrlo niske. Ovaj put odlučile smo recenzirati Glycolic Acid 7% Toning Solution. Moramo priznati prvi puta se susrećemo s ovakvim tipom proizvoda, no kako je formula vrlo blaga, savršena je za početnike poput nas. Neki od glavnih sastojaka uz 7% glikolne kiseline su Tasmanian Pepperberry koji pomaže u smanjenju iritacije, aminokiseline, te aloe vera. Proizvod dolazi u vrlo praktičnoj bočici, te za cijenu od 8.70 EUR dobijete 250ml proizvoda. Savršeno, zar ne?

Mi smo potpuno oduševljene ovom formulom. Nakon samo 3 mjeseca korištenja vidjele smo veliko poboljšanje u tonu i teksturi kože. Ne samo da je potpuno uklonio prištiće, već je i u kombinaciji s The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% izbrisao godine hiperpigmentacije. Nanosimo ga svaki drugi dan, navečer, nakon čišćenja lica, na lice i vrat.

Definitivno bi preporučile ovaj proizvod, posebno ako se prvi put susrećete s glikolnom kiselinom, kao i mi.

Ordinary proizvode možete naručiti na njihovoj stranici, dostava je 5,00EUR, a za narudžbe preko 25,00EUR dostava je besplatna. Proizvodi stižu na adresu za 3-8 dana.