Farm Skin Superfood Salad Facial Sheet Maske: Recenzija

by
farm skin

Dolazi hladnije vrijeme i naša koža se s njim mijenja. Grijanje te hladni i oštar zrak ostavlja posljedice na nju. Iako nam je ljeti koža mješovita i više naginje na masnu, kod hladnijeg vremena postaje suha i dehidrirana. Kako naša koža ne voli previše masne kreme, čak ni neka ulja moramo biti posebno pažljive kod odabira proizvoda. Upravo iz toga razloga volimo maske za lice. Zadnjih par godina izuzetno su popularne sheet maske, koje su i nama favorit. Sheet maske su izmislili u Korei, poznato nam je kako su u Korei žene izuzetno posvećene njezi lica, pa čak se njihova rutina jutarnja i večernja sastoji od čak 12 koraka.


Sheet maske mogu biti od različitih materijala poput primjerice pamuka, hidrogela i papira, te su natopljene u visokoj koncentraciji seruma, najčešće s hijaluronskom kiselinom i vitaminima. Ovakve maske daju brži i vidljivi pozitivni učinaka na kožu, i upravo zato ih i volimo. Vrlo često isprobavamo nove maske na tržištu, tako da ćemo vam u današnjem postu pisati upravo o nama najdražim koje smo do sad isprobale. Riječ je o maskama za lice Superfood Salad for Skin ( Farm skin) koje su napravljene od HI-Tencel vlakana dobivenih iz celuloze stabla eukaliptusa.

Zbog toga su 100% razgradive i nemaju negativan utjecaj na okoliš. Maske sadrže niz sastojaka koji su odlični za njegu ali i rješavanje kožnih problema. U ponudi imaju 12 vrsta maski, mi smo isprobale njih 3. Ono što nam se svidjelo je da su maske zbilja natopljene u serumu, čak neki bi možda rekli i previše. Nakon stavljanja maske na lice, ostatak seruma iz vrećice stavile bi na vrat i dekolte, naposljetku i oni trebaju njegu zar ne? No krenimo s maskama koje smo mi isprobale i kako su nam se svidjele.

Maska za lice- CIKLA
farm skin

Većina nas ciklu zanemaruje te je ne smatraju super hranom, što ona zapravo i je! Ovo korjenasto povrće, oduvijek je poznato za lijek za slabokrvnost. No jedinstvena je i zbog visokog sadržaja antikancerogenih tvari i karotenoida. Ne smijemo zaboraviti da je cikla odličan izvor folne kiseline te je prepuna antioksidansa, koji štite organizam od prijevremenog starenja i pomažu u borbi protiv mnogih bolesti.Ova maska natopljena je vodenom vrstom esencije za hidrataciju i posvjetljivanje kože. Obogaćena ekstraktom cikle i hijaluronskom kiselinom pa je odlična za sve tipove kože. Maska se nanosi na čisto lice, te drži od 15 do 20min., i naravno ne ispire se. Nakon nje mi obično stavimo kremu za lice. Lice zbilja izgleda nahranjeno i izgleda zdravije.

Maska za lice- KOKOS
farm skin


Obožavamo kokos, a osim ukusa dodatni plus mu je što je vrlo hranjiv i bogat vlaknima, vitaminima C, E, B1, B3, B5 i B6 i mineralima, uključujući željezo, selen, natrij, kalcij, magnezij i fosfor. Ova maska je drugačija od prethodne iz razloga sto je natopljena kremastom bogatom esencijom. Savršena je za dana kad nam je koža dehidrirana i suha. Odlična je za sve tipove kože ali posebno one sa suhom. Primijetile smo da poslije ove maske, koža je nahranjena, a dodan plus je što ne stava probleme poput akna i prištića našoj mješovitoj koži.

Maska za lice- ZELENI ČAJ
farm skin

Iako nam zeleni čaj nažalost nije najdraži čaj za popiti, svjesne smo koliko dobrobiti on ima za organizam. Zeleni čaj smanjuje rizik od udara i bolesti krvožilnog sustava. Savršen je za smanjenje kolesterola, a ne moramo ni spominjati njegova antikancerogena svojstva. Ova maska je natopljena vodenom vrstom esencije kako bi umirila kožu. Ekstrakti zelenog čaja pružaju zaštitu koži za obnovu umora kože. Sadržavajući tanine, zeleni čaj blagotvorno djeluje na nadraženu kožu dajući umirujući osjećaj. Isto kao i u prethodne dvije, plahtica je zbilja jako natopljena serumom, i nakon 20 min koža izgleda puno svježije i zdravije.


…………………………………

Pratite nas: 

No tags