Cleopatra International Sugar Paste: Review

by

Cleopatra Intermational

 

Depiliranje, depiliranje, depiliranje. Svakodnevna noćna mora svake žene. Nakon britvica koje nam priušte jako često masakar u kupaonici, poput onih iz horor filmova, odlučile smo dati priliku epilatoru.  Moramo priznati ovo boli užasno, nakon te jake boli, bile smo zadovoljne rezultatima, ali ne dugo, kad su dlačice pocele rasti, noge su bile bolne, i pune uraslih dlačica. Taj dan je epilator ostao u kutiji, duboko spremljen u ladici.

Cleopatra Intermational

 

Na red je došla egipatska depilacija.  Sigurno ste čule za šećernu pastu, koja bezbolno uklanja dlačice, ostavljajući noge, savršene bez iritacija i urastanja. Otišle smo u DM, i kupile pastu Cleopatra. Super nam je što je proizvod Hrvatski, te 100% prirodni Cleopatra Intermational dolazi u više vrsta,a  mi smo odabrale Soft- Epil koja uz smjesu od šećera, limuna, ima i ekstrate nevena te aloe vere koji su poznati po smirivanju  nadražene i crvene kože. Sam proizvod dolazi u plastičnoj ambalaži, sa špatulicom i uputstvom za uporabu. Prije depilacije, koža mora biti čista i suha. Sama depilacija se izvodi pomoću ruke, odnosno prstiju,no ukoliko imate problema sa znojenjem ruku možete se koristiti špatulicom. Nama je izvođenje ove depilacije s prstima, bilo poprilično teško, ljepljivo te iz tog razloga smo se odlučile za špatulicu, s kojom je izvođenje bilu puno lakše ali i „čišće“. Pasta se nanosi suprotno od smjera rasta dlaka, a uklanja se u smjeru rasta.

 

Cleopatra Intermational

 

Ako je mogla Cleopatra možemo i mi. Što se tiče bolova, moramo priznati da su bolovi minimalni. Nakon depilacije ostane crvena koža, ali se jako brzo povuče. Još jedna odlična stvar kod ove paste je, što dlačice puno, puno sporije rastu. Tako da smo drugu depilaciju ponovile tak nakon, dva tjedna. Odlično zar ne?  S vremenom ste sve brži, a dlake su tanje, i sporije rastu. Prst gore od nas.

 

Photo: Tia Teilli